Bel mij !

Heeft u interesse of vragen en wilt u gebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

De Vries Personal Training

Welkom bij De Vries Personal Training, Coaching en Voedingsadvies

Wat krijg je als een Bourgondisch meisje verkering krijgt met een fanatiek sporter en bodybuilder? Jawel; een sterk staaltje kruisbestuiving!

Door de jaren heen wist Anne Bart Mariska zeer enthousiast te krijgen voor diverse trainingsvormen, en Mariska op haar beurt, leerde Anne Bart dat die maaltijden van kale rijst, kip en ketchup ook best iets lekkerder kunnen zijn, met dezelfde voedingswaarde!

En sinds 2011 vormen wij ook zakelijk een team. Anne Bart is hierbij actief als personal trainer en verzorgt alle trainingen. Mariska houdt zich vooral bezig met lifestyle coaching, waarbij voedingsadvies en coaching centraal staan. Daarnaast verzorgt zij ook kettlebell en gewichthefworkshops en –trainingen.

Als team staan wij voor een persoonlijke aanpak, waarbij doelstellingen worden geconcretiseerd en behaald, en tegelijk gekeken wordt naar de mogelijkheden van de klant. Immers, doelstellingen zijn er om gehaald te worden. En dan ook nog op een gezonde en verantwoorde manier.

“TOGETHER WE CAN SHIFT YOUR WORLD”